Uitnodiging: Pim Mulier-lezing 2021

Gepubliceerd op woensdag 10 november 2021 - 144 keer gelezen
Uitnodiging: Pim Mulier-lezing 2021 VERPLAATST! Sporthistoricus Jurryt van de Vooren verzorgt de 17e Pim Mulier-lezing. De lezing stond oorspronkelijk gepland in november maar is VERPLAATST naar 18 januari. Locatie is Restaurant ML in het centrum van Haarlem.
Jurryt van de Vooren (1969) is Sporthistoricus en werkt onder meer voor NPO Geschiedenis. Hij is eigenaar van de website Sportgeschiedenis.nl, waarvoor hij markante sportverhalen uit de geschiedenis opduikt. Zijn speciale belangstelling gaat daarbij uit naar de geschiedenis van de Olympische Spelen. Van der Vooren is de enige Amsterdammer die is afgestudeerd op Feyenoord. Jurryt produceert al jarenlang onvermoeibaar de beste stukken over sportgeschiedenis in Nederland. Zijn kennis, oog voor detail en - als nodig - vlijmscherpe oordeel zijn indrukwekkend.

De lezing vindt plaats op dinsdag 18 januari 2022. Ontvangst vanaf 17:45 uur, diner om 18:30 uur, start lezing om 19:45 uur. 
Locatie is Restaurant ML, Klokhuisplein 9, Haarlem (zaal De Drukkerij).
Parkeren kan in Parkeergarage 'De Appelaar" of 'De Kamp"(5 min.lopen).
Aanmelden en meer informatie via pimmulierhaarlem@gmail.com (ovv. aantal personen).

De lezing is bedoeld voor sponsors en relaties van de Société Pim Mulier. Wilt u sponsor worden of op een andere manier bijdragen? Neemt u dan gerust contact met ons op!

Foto: Beeld en Geluid
  Share
Adriaan Paulen
Claudia Zwiers
Dennis van der Geest
Floris Jan Bovelander
Gé Peters
Guillaume Elmont
Jaap Eden
Jacques van Egmond
Jessica Gal
Kees Akerboom
Kick Smit
Kirsten van der Kolk
Loek Biesbrouck
Marcel Joost
Marjan Ridder
Pim Mulier
Rob Ridder
Ruben Houkes
Ruud Geels
Ruud Wielart
Tom Okker
Yvonne van Gennip

Nieuws