Sport op recept

Gepubliceerd op woensdag 12 april 2017 - 296 keer gelezen
Sport op recept

Zonder steun van het bedrijfsleven zou de Société Pim Mulier haar werk niet kunnen doen. Maar wie zijn nu die sponsors en waarom ondersteunen ze projecten als Helden van Haarlem en het jeugdtalentenfonds? Op deze site stellen we ze aan u voor. In deze aflevering: Sport- en Beweegkliniek.

Eerst examens en dan naar Papendal?

Gepubliceerd op woensdag 05 april 2017 - 1021 keer gelezen
Eerst examens en dan naar Papendal? Herhaalt de badmintongeschiedenis zich? In 2005 ondersteunde Société Pim Mulier het 15-jarige talent Jacco Arends van BC Duinwijck. In 2016 kwam de Haarlemmer in actie op de Olympische Spelen van Rio de Janeiro. Nu heeft de stichting het 16-jarige badmintontalent Brian Wassink een steuntje in de rug gegeven. En Brian, die wil ook naar de Spelen.

Marjan Ridder in eregalerij Helden van Haarlem

Gepubliceerd op maandag 06 maart 2017 - 530 keer gelezen
Marjan Ridder in eregalerij Helden van Haarlem 'Jij wist het ook al?!' De verrassing is van het gezicht van Marjan Ridder af te lezen. Op de finaledag van de Yonex Dutch Junior International werd het portret van de voormalig topbadmintonster toegevoegd aan de eregalerij Helden van Haarlem.

Groot geworden in Haarlem

Gepubliceerd op vrijdag 23 december 2016 - 548 keer gelezen
Groot geworden in Haarlem

'Dat heeft niks met trainen te maken, dat is iets dat heb je bij je geboorte meegekregen, van of je moeder of van Onze-Lieve-Heer, dat weet ik niet, maar dat heet talent gewoon. En ik had een talent, niet voor basketbal, maar wel voor de ballen er in te schieten.' Een uitspraak van Kees Akerboom, misschien wel Nederlands beste basketballer ooit en één van de Helden van Haarlem.

Adriaan Paulen
Claudia Zwiers
Dennis van der Geest
Floris Jan Bovelander
Gé Peters
Guillaume Elmont
Jaap Eden
Jacques van Egmond
Jessica Gal
Kees Akerboom
Kick Smit
Kirsten van der Kolk
Loek Biesbrouck
Marcel Joost
Marjan Ridder
Pim Mulier
Rob Ridder
Ruben Houkes
Ruud Geels
Ruud Wielart
Tom Okker
Yvonne van Gennip

Nieuws