Zand tussen de hamburgers

Gepubliceerd op vrijdag 20 mei 2022 - 34 keer gelezen
Zand tussen de hamburgers

De sponsors van de Société werden stevig aan het werk gezet bij de clinic Beachvolleybal. De clinic werd verzorgd door Olympiër, tweevoudig  Europees kampioen en voormalig Haarlems sporter van het jaar Sanne Keizer. "Jullie gaan morgen ook nog terugdenken aan deze clinic!".

Clinic Beachvolleybal met Europees kampioene

Gepubliceerd op woensdag 11 mei 2022 - 71 keer gelezen
Clinic Beachvolleybal met Europees kampioene

Europees kampioene en Olympiër Sanne Keizer verzorgt op dinsdag 17 mei een clinic Beachvolley voor de Société Pim Mulier. De clinic vindt plaats vanaf 17:00 uur, op de professionele volleybalvelden van Bavo Beach aan het Henk van Turnhoutpad.

Uitnodiging: Pim Mulier-lezing 2021

Gepubliceerd op woensdag 10 november 2021 - 312 keer gelezen
Uitnodiging: Pim Mulier-lezing 2021 VERPLAATST! Sporthistoricus Jurryt van de Vooren verzorgt de 17e Pim Mulier-lezing. De lezing stond oorspronkelijk gepland in november maar is VERPLAATST naar 18 januari. Locatie is Restaurant ML in het centrum van Haarlem.

Pim Mulier Sportquiz

Gepubliceerd op woensdag 25 augustus 2021 - 433 keer gelezen
Pim Mulier Sportquiz

De jaarlijkse Pim Mulier Sportquiz is verplaatst naar donderdag 14 oktober. Reden van de verplaatsing is het verdwijnen van de 1,5 meter maatregel met ingang van 25 september. Er is nog ruimte voor een aantal teams om deel te nemen!