Investeren in kampioenen van morgen

Gepubliceerd op woensdag 15 juli 2020 - 225 keer gelezen
Investeren in kampioenen van morgen

Om Haarlemse sporttalenten te helpen tijdens hun weg naar de top, is Talentboek Haarlem gelanceerd. Talentboek is een crowdfundingsplatform waar talenten zichzelf op een professionele wijze kunnen presenteren richting sponsors en donateurs. Talentboek is een initiatief van het talentenfonds van Yvonne van Gennip, één van de Helden van Haarlem en bestuurslid van onze Société. Ook de Société ondersteunt regelmatig een talent via Talentboek Haarlem.

Karate is als schaken, maar dan 80 keer sneller

Gepubliceerd op zaterdag 11 juli 2020 - 342 keer gelezen
Karate is als schaken, maar dan 80 keer sneller Na zijn eerste proefles karate op 7-jarige leeftijd was Sebastiaan van Teeffelen direct verkocht. Bovendien bleek hij talentvol te zijn en na een jaar werd hij uitgenodigd om aan te sluiten bij Karate Kenamju Haarlem. Inmiddels is Sebastiaan 16 jaar, heeft hij diverse Nederlandse jeugdtitels op zijn naam staan, nam hij tweemaal deel aan de Europese Kampioenschappen en eenmaal aan het WK.

Ron Sluijs verlaat bestuur Société

Gepubliceerd op donderdag 09 juli 2020 - 716 keer gelezen
Ron Sluijs verlaat bestuur Société 'Tijd om er mee te nokken', zegt Ron Sluijs. Toen de Société Pim Mulier in 2003 werd opgericht, werd hij – bijna als vanzelfsprekend – bestuurslid van de Société. Vanwege zijn functie als directeur van CIOS Haarlem, maar zeker ook vanwege zijn betrokkenheid, inzet, netwerk en hart voor de sport.

Waanzinnige fanatieke topjudoka

Gepubliceerd op vrijdag 01 mei 2020 - 141 keer gelezen
Waanzinnige fanatieke topjudoka

Claudia Zwiers is zonder twijfel een van de meest succesvolle Nederlandse vrouwelijke judoka's ooit. Ze is met twaalf titels nationaal recordhouder, heeft één gouden en vijf bronzen Europese medailles op zak, werd derde bij het WK in 2006 én sleepte in 1996 Olympisch brons in de wacht door in de klasse tot 66 kilo de Cubaanse Odalis Revé Jiménez er met een houdgreep onder te houden.