Sponsorbijeenkomst Honkbalweek Haarlem

Gepubliceerd op dinsdag 24 juli 2018 - 107 keer gelezen
Sponsorbijeenkomst Honkbalweek Haarlem

Veertig honkballiefhebbers verzamelden zich op dinsdag 17 juli, op uitnodiging van Société Pim Mulier, voor een honkbalclinic. Voorafgaand aan de wedstrijd Nederland-Cuba op de Honkbalweek Haarlem, werden de sponsors en relaties van de Société de basiselementen van het honkbal als stoppen, gooien en slaan bijgebracht.

Hét toernooi van het jaar

Gepubliceerd op vrijdag 15 juni 2018 - 92 keer gelezen
Hét toernooi van het jaar

Aan de vooravond van het wereldkampioenschap voetbal vond hét toernooi van het jaar al plaats: de Pim Mulier-sportquiz. In de kantine van de Koninklijke HFC verzamelden zich ditmaal zestien teams om zich in de 4e editie van de quiz op hun sportkennis te laten toetsen. Traditiegetrouw was sportcommentator Andy Houtkamp de presentator, lag de organisatie in handen van Kwis-Spelen en zaten de teams van Haarlem 105 en Haarlems Dagblad klaar om onderling te bepalen wie er met de winst vandoor zou gaan.

Nieuwe sponsors

Gepubliceerd op maandag 04 juni 2018 - 90 keer gelezen

Zonder sponsors geen Société Pim Mulier. We zijn dan ook erg blij met onze sponsors, waarvan de meeste ons al jarenlang ondersteunen. Gelukkig mogen we ook regelmatig nieuwe sponsors begroeten, zoals onlangs Louman Toyota Haarlem en Ibis Styles Haarlem City Hotel. Toyota-dealer Louwman Haarlem is al meer dan 40 jaar een bekende dealer in Haarlem, voorheen onder de naam Dijksman. Louwman Haarlem is officieel dealer van de merken Toyota, Lexus en Suzuki en is gevestigd aan de Haarlemse autoboulevard op de Eysinkweg (nabij de Pijlslaan). Ibis Styles Haarlem City Hotel opende eind vorig jaar haar deuren en verwierf al snel de bijnaam 'sporthotel'. Door de locatie, naast IJsbaan Haarlem, maar ook omdat alle kamers in het hotel zijn ingericht in het thema 'sport'. Ook kregen een aantal van onze Helden van Haarlem een plekje in de lobby en in de gangen van het hotel.

Talent uitgelicht: Nadine Hollander

Gepubliceerd op vrijdag 25 mei 2018 - 228 keer gelezen
Talent uitgelicht: Nadine Hollander

'Karategek'. Met dat woord omschrijft ze zichzelf. Nadine Hollander doet al sinds ze zeven jaar was aan karate bij Karate Kenamju. Inmiddels is Nadine 16 jaar en geldt ze als een van dé karatetalenten van Nederland. Zo maakt ze onderdeel uit van de Nederlandse selectie en probeert ze zich te plaatsen voor de Jeugd Olympische Spelen in Buenos Aires in oktober 2018 en voor de Europese Jeugd Kampioenschappen 2019 in Denemarken. En wie weet vertegenwoordigd ze Nederland wel in 2020, als karate voor het eerst onderdeel uitmaakt van de Olympische Spelen.

Adriaan Paulen
Claudia Zwiers
Dennis van der Geest
Floris Jan Bovelander
Gé Peters
Guillaume Elmont
Jaap Eden
Jacques van Egmond
Jessica Gal
Kees Akerboom
Kick Smit
Kirsten van der Kolk
Loek Biesbrouck
Marcel Joost
Marjan Ridder
Pim Mulier
Rob Ridder
Ruben Houkes
Ruud Geels
Ruud Wielart
Tom Okker
Yvonne van Gennip

Nieuws