Sportminded Haarlem bij elkaar voor 3e Pim Mulier-quiz

Gepubliceerd op zaterdag 14 oktober 2017 - 56 keer gelezen
Sportminded Haarlem bij elkaar voor 3e Pim Mulier-quiz

"Als we dit keer maar hoger eindigen dan vorig jaar", zegt Jan Berkhout lachend terwijl hij de gloednieuwe kantine van voetbalclub HFC EDO binnenstapt, waar dit jaar de Pim Mulier-sportquiz plaatsvind. Vorig jaar eindigde de huidige penningmeester van de Société met zijn team bij de laatste drie.

Talent uitgelicht: Nadine Hollander

Gepubliceerd op dinsdag 05 september 2017 - 110 keer gelezen
Talent uitgelicht: Nadine Hollander

Met ingang van 2020 maakt de sport karate onderdeel uit van de Olympische Spelen. Wellicht dat Nadine Hollander, lid van Karate Kenamju, dan namens Nederland om het eremetaal zal strijden. In 2016 werd de inmiddels 15-jarige karateka alvast Europees kampioen, in oktober van dit jaar zal ze Kenamju en Nederland vertegenwoordigen op het jeugd-WK Karate (tot 21 jaar) op Tenerife.

Honkbalweek blijft behouden voor Haarlem

Gepubliceerd op dinsdag 05 september 2017 - 101 keer gelezen

Het zag er lange tijd niet naar uit, maar ook in 2018 zal de Honkbalweek Haarlem worden georganiseerd, en wel van 14 tot en met 22 juli. Eerder werd het toernooi nog geschrapt wegens onvoldoende middelen, maar een projectgroep wist voldoende draagvlak, enthousiasme én financiën te vinden om het toernooi, dat al sinds 1961 wordt georganiseerd, ook volgend jaar doorgang te laten vinden. Diverse bestuursleden van Société Pim Mulier zetten zich actief in voor het behoud van de Honkbalweek.

Guido Bonsen houdt Pim Mulier-lezing

Gepubliceerd op woensdag 30 augustus 2017 - 161 keer gelezen
Guido Bonsen houdt Pim Mulier-lezing

Al ruim acht jaar is Guido Bonsen bondscoach van de paralympische atleten. In die rol was hij aanwezig op de Paralympics van 2012 (Londen) en 2016 (Rio de Janeiro). Op maandag 20 november zal Bonsen de veertiende Pim Mulier-lezing voor zijn rekening nemen.

Adriaan Paulen
Claudia Zwiers
Dennis van der Geest
Floris Jan Bovelander
Gé Peters
Guillaume Elmont
Jaap Eden
Jacques van Egmond
Jessica Gal
Kees Akerboom
Kick Smit
Kirsten van der Kolk
Loek Biesbrouck
Marcel Joost
Marjan Ridder
Pim Mulier
Rob Ridder
Ruben Houkes
Ruud Geels
Ruud Wielart
Tom Okker
Yvonne van Gennip

Nieuws