Cricket-clinic

Gepubliceerd op zondag 09 juni 2019 - 70 keer gelezen
Cricket-clinic

Als we het hebben over Bat, Batsman, Bowler, Wicket, Stumps, Bails en Howzat... weet u dan waar het over gaat? a de 'doe-activiteit' van Société Pim Mulier zeker wel! Op maandag 17 juni organiseert de Société voor haar sponsors en relaties namelijk een cricket-clinic.

Tropische temperaturen bij vijfde Pim Mulier Sportquiz

Gepubliceerd op dinsdag 23 april 2019 - 112 keer gelezen
Tropische temperaturen bij vijfde Pim Mulier Sportquiz

'Ik dacht nog, ik doe een lekker warm wolletje aan', grapte Andy Houtkamp, sportverslaggever en vaste presentator van de jaarlijkse Pim Mulier Sportquiz, aan het begin van de avond. De temperatuur in de Duinwijck-kantine lag echter op tropische hoogte. Door de opkomst, waardoor het gezellig druk was in de toch al warme kantine, maar ook door de inspanningen van deelnemers om dat ene sportfeitje uit hun geheugen op te diepen.

'Ik ben echt een Haarlemmer'

Gepubliceerd op dinsdag 16 april 2019 - 120 keer gelezen
'Ik ben echt een Haarlemmer' Floris Jan Bovelander wint als hockeyer alles wat er te winnen valt. Zes keer is hij met "zijn" Bloemendaal de beste van Nederland en eenmaal de beste van Europa. Met het Nederlands elftal pakt hij bovendien een Europese titel (1987), een Wereldtitel (1990) en Olympisch goud (1996). Zijn bijdrage aan deze triomfen is groot.

Meedoen is belangrijk, winnen is leuker

Gepubliceerd op donderdag 04 april 2019 - 148 keer gelezen
Meedoen is belangrijk, winnen is leuker

Zonder steun van het bedrijfsleven zou de Société Pim Mulier haar werk niet kunnen doen. Maar wie zijn nu die sponsors en waarom ondersteunen ze projecten als Helden van Haarlem en het jeugdtalentenfonds? Op deze site stellen we ze aan u voor. In deze aflevering: Köster Advocaten.